Du bestiller – vi leverer

Når du bestiller mat fra oss gjør vi alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, det er derfor vi har fått et stort antall trofaste kunder. Vi bruker kun de beste råvarene som vi til enhver tid klarer å få tak i. Vår meny inneholder et rikt utvalg av smørbrød, snitter, koldtbord, middager samt hjemmebakte kaker og fristende desserter.

Ring for bestilling

35 95 57 33

Send oss en e-post

Hva sier våre kunder?

Vi bestiller det meste av møtemat av Aarnes Kafeterie, da vet vi at vi får mat av god kvalitet levert til tide.

Daglig leder

Vi bestilte alt av mat til vårt bryllup ifjor. Det var fantastisk god mat og vi fikk også hjelp med servering og servise fra Aarnes Kafeteria.

Brullupskunde

Cateringmeny

Vi har en stor cateringmeny der du kan bestille ferdig komponerte menyer eller skreddersy etter eget ønske. Du kan bestille på telefon, stikke innom eller bestille gjennom et formulær direkte på nett. Bestiller du på nett kontakter vi deg alltid for å sjekke at alt er i orden innen bestillingen godkjennes.

Catering for alle anledninger

Dåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, fest i nabolaget eller tapaskveld? Hos oss får du gode råd og god mat. Bestill maten fra oss, så kan du konsentrere deg om gjestene. Ønsker du det lille ekstra kan vi også bistå med kokker og serveringspersonal..

Åpent 24 timer i døgnet

Vi kontakter deg alltid for å gå igjennom bestillingen innen den registreres. Kafeterian har åpent 362 dager i året. Vårt kontor er betjent alle ukedager fra kl. 8 -16. Julaften, 1. juledag og 1. nyttårsdag ønsker vi at alle ansatte skal få fri.

Hente selv eller få maten levert

Hent maten selv på Aarnes Kafeteria, eller bestill levering. Vi har våre egne sjåfører som kjører ut maten til deg til avtalt tid. Informasjon om priser og betingelser finner du her.

Hjelp med gjennomføring

Finner du ikke det du ønsker i våre menyer, så har vi kokker som liker utfor­dringer, ikke nøl bare spør.
Trenger du ellers råd og tips til gjennomførin­gen har vi lange erfaring av planlegging og gjennomføring av alle type tilstellninger.

Allergimerket mat

Vi merker all maten i cateringtilbudet med allergener for deg som har allergier. Spør oss om du er usikker på noe runt allergi og mat. Vi tilbyr også mange allergitilpassede alternativer. Sjekk vår store cateringmeny for informasjon.