Universell utforming

Aarnesgruppen har deltatt i bedriftsnettverksprosjektet “Inkluderende reiseliv i Telemark” for å få mer kunnskap om tilrettelegging for mennesker med funksjonsnedsettelse.

Ingen av våre utsalgsteder har mulighet til å bli universelt utformet, men alle jobber med å tilrettelegge for alle så langt de har mulighet.

«Ingen kan tilrettelegge alt for alle, men alle kan tilrettelegge noe for noen» er prosjektets slagord og beskriver godt også bedriftenes hensikt.

Aarnes Kafeteria

Her er en grei adkomst for rullestol inn på gateplan og mulighet til å slippe av rett utenfor inngangsdøra. Det er elektrisk døråpner på inngangsdør. Det er HC toalett på Aarnes Kafeteria. Selskapslokalet i kjelleren egen inngang og fin adkomst for rullestol. HC toalett også der.

Senterkroa

Senterkroa ligger i andre etasje på Bø Senteret. Her finner du en heis og en rulletrappe slik at det er enkelt å komme til begge etasjene. Alle inngangene til senteret har automatisk døråpner. Du finner sitteplasser både i første og andre etasjen om du trenger å sette deg litt. I andre etasjen er det HC toalett.

Sjøormen Kro

Her er grei adkomst for rullestol og mulighet til å slippe av rett utenfor inngangsdøra. Inngang på bakkeplan, uten trapper og trinn. Det er også HC toalett på Sjøormen Kro.