Loading...
I media2023-11-23T10:32:33+01:00

Skrevet om oss i media

Her gis det bom-rabatt

Populære Aarnes kafeteria på Gvarv innførte ukens bompengetilbud på maten

– Det var faren min Gunnar som kom med forslaget. Han tenkte på alle som bor i Grenland og på Ulefoss som kjører hit for å spise middag hver helg og at de nå må betale bompenger. Dermed kom han opp med forslaget om et eget bompengetilbud, forteller Ole-Kristian Ingelstad ved Aarnes kafetaria på Gvarv.

Nå har kafeterian innført en ordning der de trekker fra det du må betale for å passere bomstasjonene når du kjøper mat. Og Ingelstad lover at dette ikke er noe tull.

– Vi tuller ikke med prisen og dette er et reelt avslag. Så langt har vi fått mange kommentarer og ser at folk skriver om oss på Facebook, blant annet har en bompengegruppe i Agder gitt oss oppmerksomhet, sier han.

Ingelstad har ikke fryktet at bompengene skal få negativ innvirkning på driften, men ser at mange engasjerer seg.

– Vi har fått en bra veg, men bompenger irriterer folk voldsomt. Derfor var det morsomt for oss å innføre dette, sier Ole-Kristian Ingelstad.

I år når Aarnes Kafeteria en omsetning på 16–17 millioner kroner

I snart 43 år har norsk tradisjonskost vært bærebjelken for ekteparet Lisbeth og Gunnar Ingelstad ved Aarnes Kafeteria. Slik skal det fortsatt være.

Kafégründerne, som i dag har rundt sytti personer på lønningslista fordelt på tre spisesteder, blir nå hedret med utmerkelsen Årets Gulleple 2015 som deles ut av Norsk Eplefest AS. Den formelle tildelingen skjer under årets eplefest som finner sted på Gvarv lørdag 26. september.

[ Varden 16.09.2015 ]

Folk gikk mann av huse til eplefesten på Gvarv
– Årets Gulleple 2015 tildeltes Aarnes Kafeteria

– Dette er kjempestort. Det knallværet og så mye folk. Og attpåtil rekordmange utstillere på 10-årsfesten, sier styreleder Eivind Lønheim.

Høydepunktet kom like etter den offisielle åpningen som Torgeir Straand sto for. Folkemusikeren og gründeren delte ut årets gulleple til driverne av Aarnes kafeteria, Gunnar og Lisbeth Ingelstad.

Det er over 40 år siden de startet sin virksomhet og fortsatt holder familien det gående med lokal mat som virkelig har slått an.

Aarnes Kafeteria til semifinale i Årets Matgledebedrift

 Årets Matgledebedrift er en flerårig, tradisjonsrik konkurranse blant storhusholdningsbedrifter.
Årets tema er TINEs visjon: «Sammen skaper vi ekte matopplevelser folk vil ha».

Det er TINE Partners egne ansatte som nominerer kandidater fra hele bransjen, inkludert hoteller, restauranter, kantiner og offentlig sektor. I utvelgelsen har det blant annet lagts vekt på evnen til å skape spesielt stor matglede i det daglige.

[ tine.no 31.08.2015 ]

Svinesteken trues av flesk og duppe

SAUHERAD: Tradisjonsmat er mer og mer populært blant de unge for tiden. Mange unge velger å markere overgangen til voksenalderen med en festmiddag bestående av flesk og duppe eller lapskaus.

– Det er en del unge som koser ræva av seg når de får servert flesk og duppe her på kafeteriaen, sier eier av Aarnes kafeteria, Gunnar Ingelstad.

[ TA 25.05.2014 ]

Priser og utmerkelser vi er blitt tildelt gjennom åren

Vi har vært så heldige og blitt tildelt en rekke priser og utmerkelser gjennom åra.

Årets gulleple 2015

Aarnes Kafeteria blev tildet Æresprisen Årets Gulleple 2015. Prisen deles ut årvisst til personer, organisasjoner eller virksomheter som har utmerket seg spesielt med hensyn til kvalitet og kulturbevissthet på matfronten.

Finalist i Årets Matgledebedrift 2015

Aarnes Kafeteria gikk til finale i Årets Matgledebedrift 2015, en tradisjonsrik konkurranse blant storhusholdningsbedrifter. Årets tema var «Sammen skaper vi ekte matopplevelser folk vil ha».

Årets bedrift 2010

Aarnes Kafeteria blev tildelt NHO Reiseliv sin pris for Årets bedrift 2010.

Gå til toppen