Med omtanke for maten og hverandre

Vi tenker mye på hva vi kan gjøre for å forvalte norske tradisjoner på en spennende måte, spesielt gjennom å velge de riktige råvarene og sammensetningene. Gjennom å vise omtanke for hverandre og gjestene, skaper vi også en hyggelig atmosfære og gode opplevelser for alle. De ansatte liker seg på jobb og gjestene kommer gjerne tilbake.

Fokusområder

Utgangspunktet for et godt måltid er gode råvarer. Vi velger våre leverandører med omhu for å tilby kundene riktig kvalitet til enhver tid. Kjøtt og fisk av beste kvalitet og krydder som får fram den gode smaken, er utgangspunktet til en vellaget rett.

Det er til tider ekstremt travelt på kjøkkenet, og da er det ekstra viktig med erfarne kokker og serviceinnstilt personal. Vi skal til enhver tid forvalte og fornye norske tradisjoner, for å kunne servere den beste maten til våre gjester.
Fornøyde gjester er like viktig som maten vi serverer. Gjestene skal kjenne seg velkomne hos oss på Aarnes Kafeteria. Vi liker oss på jobb og liker at gjestene også har det bra. Målet er at hver gjest skal forlate oss med en fin totalopplevelse, og med et ønske om å komme tilbake.
Vi har så mye god mat med lange tradisjoner i Norge som ikke må glemmes. Vi ønsker å øke matinteressen gjennom å tilby sågar velkjente som nyskapende retter der vi kombinerer norske smaker på en ny måte. Tradisjonsmat skal være spennende og nyskapende.
Gjennom en strategisk plassering, rikelig med parkeringsplasser, rask servering og mulighet for take-away, tar vi opp kampen med hurtigmaten. Det skal være enkelt å velge skikkelig mat. En nyhet for våre cateringkunder er at vi nå også tilbyr bestilling av catering på nett.

Våre leverandører

Vi har gjennom årene fått et tett samarbeid med mange store leverandører, deriblant Nortura, Meum-Engrosfrukt, Tine, Diplom-is, ASKO og Ringnes. Men når det er mulig ønsker vi å bruke råvarer fra lokale leverandører.

Gvarv frukt & bær

Vi tilbyr nydelig lokalprodusert eplemost fra Gvarv frukt og bær.
De har egen gårdsbutikk med et rikt og variert utvalg av lokalproduserte varer. Gjennom sesongen finner du en variasjon av frukt, bær, grønnsaker, saft, honning, kjøtt, fisk, bakevarer, natursåpe, drops og andre gode saker fra de nærliggende gårdene.

Borgeraas

Så langt som mulig bruker vi økologiske grønnsaker fra vår lokale bonde, Arne Borgerås. Han var en av pionere i økolandbruket i Norge, og er kjent for å være kunnskapsrik og har utrolig gode grønnsaker. Det blir sagt at har du spist hans tomater og agurker, så har du ikke lyst til å kjøpe annet.