Med omtanke for maten og hverandre

Vi tenker mye på hva vi kan gjøre for å forvalte norske tradisjoner på en spennende måte, spesielt gjennom å velge de riktige råvarene og sammensetningene. Gjennom å vise omtanke for hverandre og gjestene, skaper vi også en hyggelig atmosfære og gode opplevelser for alle. De ansatte liker seg på jobb og gjestene kommer gjerne tilbake.

Fokusområder

Utgangspunktet for et godt måltid er gode råvarer. Vi velger våre leverandører med omhu for å tilby kundene riktig kvalitet til enhver tid. Kjøtt og fisk av beste kvalitet og krydder som får fram den gode smaken, er utgangspunktet til en vellaget rett.

Det er til tider ekstremt travelt på kjøkkenet, og da er det ekstra viktig med erfarne kokker og serviceinnstilt personal. Vi skal til enhver tid forvalte og fornye norske tradisjoner, for å kunne servere den beste maten til våre gjester.
Fornøyde gjester er like viktig som maten vi serverer. Gjestene skal kjenne seg velkomne hos oss på Aarnes Kafeteria. Vi liker oss på jobb og liker at gjestene også har det bra. Målet er at hver gjest skal forlate oss med en fin totalopplevelse, og med et ønske om å komme tilbake.
Vi har så mye god mat med lange tradisjoner i Norge som ikke må glemmes. Vi ønsker å øke matinteressen gjennom å tilby sågar velkjente som nyskapende retter der vi kombinerer norske smaker på en ny måte. Tradisjonsmat skal være spennende og nyskapende.
Gjennom en strategisk plassering, rikelig med parkeringsplasser, rask servering og mulighet for take-away, tar vi opp kampen med hurtigmaten. Det skal være enkelt å velge skikkelig mat. En nyhet for våre cateringkunder er at vi nå også tilbyr bestilling av catering på nett.