AARNES KAFETERIA

Du finner oss ved Rv 36 mellom Ulefoss og Gvarv. Med nydelig utsikt over Norsjø og Sauherads frukthager kan du nyte din middag i våre lyse og trivelige lokaler.

Mange års erfaring med catering har gitt oss et godt rykte, hvor kvalitet, gode råstoffer og fagmessig tilberedning er vårt viktigste aktivum. God service og punktlig levering er også noe våre kunder vet å verdsette.

Ved kafeens stambord finner du en unik gjeng av trofaste lokale kunder. Deres trofasthet er noe som har blitt lagt merke til langt utenfor fylkets grense. «Gjengen» som de kalles er våre viktigste ambassadører. De roser og riser oss, og hjelper til så vi hele tiden har fokus på et godt produkt.

Aarnes åpningstider:
Mandag – Fredag 08 – 20
Lørdag 08 – 19
Søndag 08 – 20

Området er lagt godt til rette for bevegelseshemmende, med egen parkeringsplass og separat toalett med grei adkomst.
Ønsker du å kommet til dekket bord, kan vi anbefale vårt selskapslokale, med egen salongavdeling og nydelig ute område. Aarnes Kafeteria er også stedet hvor vi lager maten til våre cateringtjenester.

Splitter nye lokaler i koselige omgivelser

Tidlig januar 2020 utvidet vi Aarnes kafeteria med hele 80kvm. Samtidig hadde vi lyst til å gjøre det ekstra koselig for våre gjester og brukte god tid på å finne den rette interiørkombinasjonen. Vi kunne ikke være mer fornøyd med resultatet og våre gjester har også gitt de beste skussmål. Ta en titt på bildene på høyre side for å se hvor fint det har blitt.
Velkommen skal du være!

Lagre

Lagre