1 |
Glutenholdig kornsorter: eks. hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende, og produkter framstilt av glutenholdige korn. |
2 |
Skalldyr og produkter framstilt av skalldyr |
3 |
Egg og produkter framstilt av egg |
4 |
Fisk og produkter framstilt av fisk |
5 |
Peanøtter og produkter framstilt av peanøtter |
6 |
Soya og produkter framstilt av soya |
7 |
Melk og produkter framstilt av melk (herunder laktose) |
8 |
Nøttesorter: eks mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt/australianøtt, og produkter framstilt av nøtter. |
9 |
Selleri og produkter framstilt av selleri |
10 |
Sennep og produkter framstilt av sennep |
11 |
Sesamfrø og produkter framstilt av sesamfrø |
12 |
Svoveldioksid og sulfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2 |
13 |
Lupin og produkter framstilt av lupin |
14 |
Bløtdyr og produkter framstilt av bløtdyr |