Oppbevaring av maten

Når du bestiller mat fra oss i Aarnesgruppen As ønsker vi å tilrettelegge så godt vi kan slik at du får mest mulig glede av maten du har bestilt. Her kommer derfor noen prak- tiske råd og tips om oppbevaring av kald og varm mat.

Oppbevaring av koldtbord

Prøv å ikke la maten stå mer enn 2 timer uten kjøling. Jo fortere kaldt, desto lengre holdbarhet.

Dersom pyntefolien har blitt presset ned under pakking, kan den rettes opp.

Varming av karbonader og kyllinglår: 180*C i ca. 15–17 min.

Oppbevaring av varm mat

Termokassene holder varmen i minst 2,5 time. Ikke løft på lokket for å kikke da dette vil føre til varmereduksjon. Etter servering må maten tas ut og avkjøles.

Retur av emballasje

Vennligst ta med mottatt kvittering/faktura, så kan vi raskt utbetale depositumet.

Emballasjen som koldtbord etc. kommer i, kan flatpakkes for enklere levering. PS! Lokkene på aluminiumsbakkene har skarpe kanter, pass fingrene.

Duker

Duker selges i hele ruller på 25 m.
Kvit duk 500,-
Farget duk fra 800,-

Allergener

Si ifra hvis du har allergener eller intoleranser, så tilpasser vi din bestilling.

Levering

Hent maten selv på Aarnes Kafeteria, eller bestill levering.

Vi har våre egne sjåfører som kjører ut maten til deg til avtalt tid.
Hent maten selv på Aarnes Kafeteria og få 5% rabatt

Gvarv / Bø / Nome  300,-
Notodden / Valebø / Melum  350,-
Skien  400,-
Porsgrunn / Langesund / Stathelle / Bamble / Brevik 500,-
Tuddal / Hjartdal 500,-
Gransherad 500,-

På søndag og helligdag er det dobbel frakt. Gjelder også ved bestillinger under 1000,-

Betingelser. Våre priser er inkludert 15% mva. Alle priser er oppgitt per person/kuvert. Emballasje og evt. frakt kommer i tillegg.