Med omtanke for maten og hverandre
Vi tenker mye på hva vi kan gjøre for å forvalte norske tradisjoner på en spennende måte, spesielt gjennom å velge de riktige råvarene og sammensetningene. Gjennom å vise omtanke for hverandre og gjestene, skaper vi også en hyggelig atmosfære og gode opplevelser for alle. De ansatte liker seg på jobb og gjestene kommer gjerne tilbake.
Fokusområder
Våre leverandører
Vi har gjennom årene fått et tett samarbeid med mange store leverandører, deriblant Nortura, Meum-Engrosfrukt, Tine, Diplom-is, ASKO og Ringnes. Men når det er mulig ønsker vi å bruke råvarer fra lokale leverandører.
Gvarv frukt & bær
Vi tilbyr nydelig lokalprodusert eplemost fra Gvarv frukt og bær.
De har egen gårdsbutikk med et rikt og variert utvalg av lokalproduserte varer. Gjennom sesongen finner du en variasjon av frukt, bær, grønnsaker, saft, honning, kjøtt, fisk, bakevarer, natursåpe, drops og andre gode saker fra de nærliggende gårdene.
Borgeraas
Så langt som mulig bruker vi økologiske grønnsaker fra vår lokale bonde, Arne Borgerås. Han var en av pionere i økolandbruket i Norge, og er kjent for å være kunnskapsrik og har utrolig gode grønnsaker. Det blir sagt at har du spist hans tomater og agurker, så har du ikke lyst til å kjøpe annet.