1 | Glutenholdig kornsorter: eks. hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende, og produkter framstilt av glutenholdige korn. |
2 | Skalldyr og produkter framstilt av skalldyr |
3 | Egg og produkter framstilt av egg |
4 | Fisk og produkter framstilt av fisk |
5 | Peanøtter og produkter framstilt av peanøtter |
6 | Soya og produkter framstilt av soya |
7 | Melk og produkter framstilt av melk (herunder laktose) |
8 | Nøttesorter: eks mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt/australianøtt, og produkter framstilt av nøtter. |
9 | Selleri og produkter framstilt av selleri |
10 | Sennep og produkter framstilt av sennep |
11 | Sesamfrø og produkter framstilt av sesamfrø |
12 | Svoveldioksid og sulfitt i konsentrasjoner på mer enn 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttrykt som SO2 |
13 | Lupin og produkter framstilt av lupin |
14 | Bløtdyr og produkter framstilt av bløtdyr |