Spørsmål & Svar
Catering og selskapsmat
Her har vi samlet de vanligeste spørsmålen kundene har om catering og selskapsmat. Finner du ikke svaret du leter etter, nøl ikke å kontakte oss.
Da vi har mange store og travle helger er det en fordel å bestille så tidlig som mulig. Korrekt antall, levring/hente tid andre spesifikasjoner trenger vi en uke før levering.
Det er mulig å endre på våre ferdige kombinasjoner. Det som er viktig å være klar over er at vi har gitt en god rabatt på våre faste oppsett, så prisen kan endre seg noe.
Koldtbord: prøv å ikke la maten stå mer enn 2 timer uten kjøling. Jo fortere kaldt, desto lengre holdbarhet.
Varming av karbonader og kyllinglår: 165*C i ca. 15 – 17 min
Kyllingfileten anbefales å nytes kald.
Ikke løft på lokk for å kikke.
Termokassene holder varmen i minst 2,5 timer.
Etter servering må maten tas ut og settes til avkjøling.
OBS: Lokkene på aluminiumsbakkene har skarpe kanter, pass fingrene.
Termokassene holder varmen i minst 2,5 timer.
Etter servering må maten tas ut og settes til avkjøling.
OBS: Lokkene på aluminiumsbakkene har skarpe kanter, pass fingrene.
Vi kan tilpasse mye av vår mat til ulike allergier. All vår mat er merket med allergener, men spør oss gjerne om noe er uklart eller du er usikker.
Våre porsjoner er beregnet til voksne personer. Er det barn i selskapet kan dere fint regne 2 barn i alderen 5 -12 år som en voksen kuvert.
Det er fult mulig å hente maten, vi har også mulighet for å bringe den til avtalt tidspunkt.
Koldtbordene er ferdig opplagt og pyntet på fat, klar til å settes frem til gjestene. Når det gjelder middag så leveres det meste varmt i større containere/kasser.
Denne kan dere returnere til oss og få tilbakebetalt gebyret som ble betalt ved levering. Esker fra koldtbordet kan pakkes flate så de ikke tar så stor plass i bilen.
I våre biler har vi med bankterminal. Det er også mulig å betale med kontanter. Våre terminaler tar Visa og Mastercard.
Ja, for all del. Våre kokker elsker en utfordring, så bare ta kontakt med deres ønsker.